Rekisteriseloste

Päivitetty 30.4.2018

Cab Coatings Finland Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Sivustojamme ovat mm. ​​www.cabcoatings.fi​ ja ​www.petsit.fi

1. Rekisterinpitäjä

Cab Coatings Finland Oy
Y-tunnus: 2330490-4
Polunmäenkatu,
33720 Tampere
info (AT) cabcoatings.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Antti Romppanen, tj
antti (AT) cabcoatings.fi /040 5595257

3. Rekisterin nimi

Cab Coatings Finland Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Cab Coatings Finland Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Cab Coatings Finland (2330490-4) 2/2 Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite 
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Osoitetiedot
Y-tunnustiedot
Tilatut palvelut/tuotteet

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Cab Coatings Finland Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä tai palveluiden laskutusvaiheessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Cab Coatings Finland Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.